spinmad-logo

Egy fiatal és energikus lengyel csapat gondolt egyet és elkezdett saját szórakoztatására, blade baits-eket és tail spinnereket gyártani, néhány évvel ezelőtt. Majd úgy döntöttek minden pergetőhorgász örömére, hogy másokkal is megosztják ezeket!

A blade típusú csalik – egyesek számára a titkot jelentik a leghatékonyabb horgászathoz, míg másoknak még nagyon rejtélyesek. Ezt a csalit az Egyesült Államokban találták fel, eredetileg sügérhorgászathoz. Hatékonyságáról legendák alakultak ki és terjedtek el. Mivel mi is megismertük a blade baits képességeit, és azzal is tisztában voltunk, hogy mi a horgászaink szükséglete, elhatároztuk, hogy bonyolultabb szerkezetű és gazdagabb színvilágú sorozatot gyártunk, amely több ragadozó halat is kapásra ingerel.

Az évek alatt szerzett horgásztapasztalat lehetővé tette számunkra, hogy olyan csalikat gyártsunk, amely nagyon hatékony bármilyen horgászathoz.

A horgászok és a gyártók együttműködése a modern horgászat egyik legfontosabb vívmánya. Már a kezdetektől fogva a vízen próbáltuk ki a csalikat. Az utóbbi időben a horgászbarátok mellé versenyhorgászok is csatlakoztak, hogy a tesztelésben segítsenek. Az ő közreműködésükkel még pontosabb ismeretekre tettünk szert, sokat tanultunk a horgászatról és a horgászati technikákról is. A profi horgászok ötletei és tanácsai nagyban hozzá fognak járulni a további blade baits csalik új modelljeinek kidolgozásában.