Back to Xera4™

Xera4™ Nadrág

86.310 Ft ÁFA-val

 • 100%-ig yíz és szélálló
 • 3 rétegű anyag, Svédországban készül
 • Optimális lélegzőképesség
 • Dinamikus klíma kontrol – Minél jobban izzad a tested a membrán annál több nedvességet enged át
 • AquaGuard® YKK® cipzárok
 • Nagy szakítószilárdságú anyag
 • Praktikus zsebtervezés, mellkasi zsebek és hátsó A4-es zseb
 • Rendkívül szakadásálló
 • Kifinomult membrántechnológia
 • Svédországban készült anyagok
 • EU-ban gyártva

Xera4™ Nadrág méretek: M, L, XL, XXL, XXXL

Készleten (utánrendelhető)

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Xera4™ Nadrág

Szabás:

A Xera 4-et aktív használatra tervezték. A dzseki hosszát úgy szabták, hogy fokozza a szabad mozgás lehetőségét minden felmerülő horgász szituációban.

A kapucni ellenzővel szerelt és képes követni a nyak mozgását. Teljesen a fej méretére alakítható, oldalra fordulás közben szabadon a fejjel együtt fordul, nem akadályozva a kilátást. Tökéletesen használható sapkával és szemüveggel is.

A derékméret egy kézzel állítható, a csukló pedig kapott egy új fokozatmentes záró rendszert.

A nadrág vízhatlan YKK® AquaGuard zip-zár rendszert kapott, mely egészen a csípőig felnyitható gyors ki-be bújást biztosítva akár saras cipőben is.

Anyag:

A teljes ruhát szakadás biztos anyagból készítettük.

A sikerünk záloga, hogy olyan anyagot tudunk előállítani, mely kombinálva a technológiát az innovatív dizájnnal, termékeink tökéletesen alkalmazhatóak a összes szabadban történő tevékenység során, pont, amilyen a horgászat is.

 

Együtt dolgozunk fejlesztő mérnök csoportokkal, hogy biztosítsuk azt az első osztályú anyagot, mely tökéletesen megfelel a sporthorgász teljesítmény elvárásoknak.

A nagyra becsült anyag előállító manufaktúránk Svédországban nagyon aktív az “okos textíliák” területén, együttműködve egyetemekkel, kutatási intézményekkel és magas technológiával foglalkozó cégekkel. Közösen olyan izgalmas fejlesztéseket alkottunk, melyek a tökéletes megjelenést prémium technológiával ötvözik. Minden Svédországban készül.

 

Azért, hogy minden téren tökéletes minőséget képviselhessünk, a gyártási eljárás összes szakaszát integráltuk rendszerünkbe, úgymint anyag előállítás, varrás, szövés, festés, felület és bevonat kezelés, laminálás, nyomtatás és minőségellenőrzés.

 

Ez az integrált gyártási folyamat lehetővé tette számunkra, hogy minden paraméterben kifogástalan színvonalat képviselhessünk.
Nem utolsó sorban azzal, hogy minden gyártási egység Svédországban található, minimalizáltuk a szállítási folyamatokat és végeredményképpen csökkenteni tudtunk nagyon nagy mértékben az ökológiai lábnyomunkat.

 

A legfinomabb szálak maximális nyúlási energiával felvértezve, ezek extra sűrűn szőve a kulcs, hogy anyagaink ellenállnak a kilyukadásnak.

 

Termékeink kiemelkedő szél és vízhatlanságot, ugyanakkor magas fokú lélegző képességet garantálnak, megfelelve az Öko-Tex 100 standardnak.

 

Nem utolsó sorban felhasznált szöveteink része egy olyan koncepciónak, mely újrafelhasznált anyagokat részesít előnyben, melyek egyébként bezúzásra kerültek volna apróbb esztétikai hibák miatt. Ez nem csak a környezet tudatos gondolkodásmódnak, de a végfelhasználónak is közel 50%-os költséghatékonyságot jelent.