Garmin ECHOMAP Plus 42cv

148.900 Ft ÁFA-val

Az ideális kiegészítése hajós kalandjainak

  • Fényes, napfénynél is olvasható, 4,3″-es felület
  • Támogatja a Garmin szélessávú CHIRP hagyományos jeladókat, a CHIRP ClearVü és pásztázó szonárokat (külön vásárolhatók)
  • Beépített Garmin Quickdraw Contours térképrajzoló szoftver

Fényes, napfénynél is olvasható, 4,3” kijelzőjével, még fényes nappal is ideális megjelenítést biztosít. Támogatja a Garmin CHIRP hagyományos és a CHIRP ClearVü jeladókat, melyek rendkívüli célpontelválasztást és közel fényképszerű képet biztosítanak. A Quickdraw Contours térképi szoftverrel, mely azonnal képes 35 centinként mélységvonalas hajózási térképet készíteni, ami azonnal látható a képernyőn.

A Garmin CHIRP képességei

Az ECHOMAP Plus 42cv beépített szonár funkciói között megtalálható a CHIRP hagyományos jeladók támogatása, melyekkel kiemelkedő célpontelválasztás és felbontás érhető el, mivel lényegesen több energiát tud továbbítani a célpontokra, mint az általános jeladók. Támogatja ezen felül a Minn Kota® és MotorGuide®  motorokba beépített jeladókat is.

Tiszta pásztázószonár képek

A Garmin CHIRP ClearVü pásztázószonár fényképhez hasonló képet biztosít a hajó alatti területről. Tisztán látható a szerkezet, víz alatti objektumok és a halak.

Quickdraw Contours, mellyel a saját térképét rajzolhatja

Készítsen azonnal térképeket a képernyőjén, akár 35 centis mélységvonalakkal, majd szabja szermélyre az igényei szerint. Ezek az ön térképei, az ön tulajdona. Tartsa meg magának, vagy ossza meg a többi hajóssal a Quickdraw Community on Garmin Connect.

Szerezze be a legjobb vízi térképeket

Lépjen feljebb a BlueChart g2 HD vagy BlueChart g2 Vision HD térképekkel, melyek Auto Guidance2 és egyéb számos nagyszerű funkciót biztosítanak. Egy egyszerű microSD kártyát behelyezve a készülékbe könnyedén bővítheti annak memóriáját.

Vigye magával az ECHOMAP Plus készülékét

Ha nincsa a vizen, könnyedén kiveheti az ECHOMAP Plus combo készülékét, így biztonságban tudhatja. Nincs szükség kábelek csatlakoztatására vagy kihúzására, mivel azok a tartóban maradnak. Ezzel gyorsan és biztonsággal veheti le készülékét hajójáról.

1 Ha arra alkalmas telefonnal használja
2 Az Auto Guidance csak tervezési célokra használható, nem helyettesíti a biztonságos navigációs működést.

A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye.

Készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: GG010-01884-01 Kategória: