Sale!

Shimano Stella SW 8000 HG

320.000 Ft 249.990 Ft ÁFA-val

modell: 8000, áttétel: 5,6:1, csapágy: 14+1, maximális fékerő: 28kg, zsinórkapacitás: 275m/0.37mm, súly: 675g, behúzás: 107cm.

Bemutatjuk a tökéletes kialakítású és tervezésű horgászorsót, amely a föld hatalmas tengerein és óceánjain uralkodó szélsőséges körülményekhez készült.
A Shimano két évvel ezelőtt eldöntötte, hogy azon tengeri horgászok számára, akik a legjobbat keresik – tudva azt, hogy a legjobb ára mindig magas – megalkotja a kifinomult édesvízi horgászok körében már nagy tekintélynek és népszerűségnek örvendő Stella tengeri változatát.
Rengeteg időt és pénzt áldoztunk azért, hogy megtaláljuk a tökéletes védelmet a tengeri horgászorsók első számú ellensége, a SÓ ellen.
Az orsó háza speciális, különlegesen erős és védelmező festést, a dob pedig különleges bevonatot kapott.
Teljes mértékben biztos lehet abban, hogy a Stella SW tökéletesen ellenáll a korróziónak.
A tökéletesen védett hat különböző erősségű sorozat csavar nélküli orsóháza tele van olyan modern megoldásokkal, mint a a nagy szilárdságú tányérkerék, a Super Stopper II rendszer, a 14 darab A-RB csapágy (plusz tűgörgő) és az úszó tengely II rendszer.
A két sebességű dobemelés és az Aero Wrap II rendszer tökéletes zsinórcsévélést biztosít a titánperemű AR-C dobra, míg a finom állítású többlamellás elsőfék rendszer vízálló és merev alátámasztású a legmegbízhatóbb fékhatást biztosítja.
Pontosan ez az, amire szüksége van, amikor egy hatalmas óceánlakó azon munkálkodik, hogy tőből tépje ki az Ön karjait.
A Shimano számára természetes, különösen egy olyan zászlóshajó, mint a Stella esetében, hogy a belső kialakítás mellett a külső megjelenésre is nagy hangsúlyt fektet.
Ezt a csodálatos ezüstszínű arany berakású orsót minden horgász büszkén használná.
Majdnem olyan büszkeséggel, mint amekkora büszkeséget jelent számunkra, hogy olyan terméket alkottunk, amely az elkövetkező időszak tengeri horgászorsó legendája lesz.
A termék hazánkban édesvizi harcsavadászatra is páratlan élményt nyújt a tökéletesség és a korlátlan erő jegyében. Hal ezt az orsót szét nem tépi, akadályát nem képezi a kapitális hal leküzdésének.

Ilyen a termékkel biztosan nem találkozik a tulajdonosa másnál! Mondhatni páratlan darab a legigényesebb horgásznak!

Készleten

Leírás

Shimano Stella SW 8000 HG

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Stella SW 8000 HG” értékelése elsőként