Back to Aláöltözet

WizWool 150 Pulóver kék

37.991 Ft ÁFA-val

 • Polartec® power Grid® oldal panelek
 • Polartec® Power Wool technológia
 • Test térképezés
 • Gyors száradés
 • Eco-tex certifikáció
 • Fejleszett strapabíróság és rugalmasság
 • Extrém szinten lélegző
 • Újrahasznosított és újrahasznosítható
 • Tagolt dizájn
 • Szabadalmazott Polartec® anyag
 • Dán dizájn
 • EU-ban gyártott
 • Dániában gyártott újrahasznosított exkluzív tartó dobozban érkezik

WizWool 150 Pulóver kék méretek: M, L, XL, XXL, XXXL

Készleten (utánrendelhető)

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

WizWool 150 Pulóver kék

WizWool 150 – aláöltözet teljesen új köntösben

A legújabb fejlesztésünk az aláöltözetek terén a “WizWool” család. Minden WizWool termék garantálja a prémium puhaságot és lélegző képességet. Tökéletesen szárazon, illetve melegen tartják viselőjüket horgászat közben, legyen szó bármilyen hidegről.

Ez az eképesztően luxus alláöltözet összegyűjti a verejtéket, átszivárogtatja a külső felületre és előkészíti a gyors elpárolgásra vízgőz formájában. Úgy gondjuk a WizWool egy igazi “must have” kategória, kifogástalan hőérzetet és a komfortot nyújtva viselőjének az időjárástól függetlenül.

A tökéletes aláöltözet gázló és horgász dzsekikhez.

 

Bemutatás:
A tökéletes hő és komfort érzet az alapja egy egész napos aktív horgászatnak. Ezért vezettük be a test térképezés mechanizmusát a fejlesztésbe. Tanulmányoztuk a test működését, a bőr reakcióit a különböző mozgási szituációkban és hogy mely részek igényelnek extra figyelmet. Az eredményeinkre reagálva fejlesztettük ki a WizWool konstrukciót, melyben 3 különböző anyag dolgozik össze, kifejezetten outdoor tevékenységek támogatását célozva.
WizWool 150 a testtel érintkezve elvezeti a nedvességet a bőr felületéről és szétteríti az anyagban, átvezetve a túloldalára. Nagyobb felüelten ugyanis jobban párolog.
Kombinálva középső rétegeinkkel ez az eláöltözet tökéletes testhő megtartást biztosít bármilyen időjárási körülményben. De csak és kizárólag prémium középső rétegekkel kombinálható, nem utolsó sorban megfelelő héjréteggel befejezve, hogy a nedvesség távozni tudjon öltözetünkből a szabadba. Ezek fokozottan fontos szabályok.

WizWool 150 puha, lélegző, testszag megelőző, merino gyapjú öltözet egy nagyon masszív külső befejezéssel.
Funkcionális aláöltözet, csak és kizárólag prémium szálakból, a kellemes érzetű bőrrel való kontaktusért, és a tökéletes nedvesség és testhő szállításért, beállításért.
A lapos varrások megszüntetik a szintkülönbségeket a ruha felületén és kiszűrik a lehetséges irritációt. WizWool 150 közvetlen a bőrőn egy szuperkönnyű réteg a verejték elvezetésért napi horgász aktivitásunk kiegészítéséhez.

 

Anyagok:
WizWool 150 a követlező 3 anyagból tevődik össze.

 

1. Polartec Powergrid anyag:
Egy mértani konstrukció, egy szabadalmazott két komponensű dizájn, melyen irányított érintkezési pontok felelősek a kívánt hatás felerősítéséért. A belső felület összegyűjti a nedvességet, külső felületre vezeti és szétteríti elősegítve a párolgást. A rácsos szerkezet ezzel párhuzamosan útat enged a levegő beáramlásának, ezzel drámaian növelve a lélegzés biztosítását.

 

2. Polartec® Power Wool™ gyapjú anyag:
Egy forradalmi két komponenesű kötött nyag, mely egyesíti a természetes és szintetikus rétegeket, egymástól függetlenül, a szálak keveredése nélkül.
A gyártási sztenderdek, melyek keretében keverednek a gyapjú és szintetikus szálak gyakran gyengíti azok teljesítményét. A Power Wool™ technológia kötési mechanizmusában pontosan oda helyezi el a kívánt anyagot, ahol az a maximumot tudja nyújtani. Ez a hybrid dizájn egy könnyű, szag semlegesítő, merinó gyapjú alapú, strapabíró külső szintetikus felülettel bíró elegyet eredményez.
Csak is a legjobbat mindenből!

 

3. Olasz Merinó keverék:
Prémium érintkezési érzet a bőrrel, komfortos, hő szabályozó, jó tapintású. Természetesen ellenáll a szagok kialkulásának, strapabíró és akkor is megtartja a hőt, ha vizes. A szintetikus rész azért felel, hogy extra erőt adjon és ne engedje összeugrani az anyagot.

 

A fejlesztett szintetikus külső rész Polartec® Power Wool™ felelős a víz átvezetéséért az anyagon, valmint a strapabíróságért és rugalmasságért.
A merinó gyapjú/Power Wool gyapjú szabadalmazott két komponensű kötés optimalizálja az alsó réteg teljesítő képességét a különböző időjárási kondíciókban, vagy aktivitási fokban.