DRAGON Nanoclear 0.18mm 20.1kg – 135m

11.990 Ft ÁFA-val

NanoCLEAR 8 is a japán Toray vállalat második generációs terméke. Ez a horgászzsinór magában hordozza a saját osztályára jellemző legelőnyösebb tulajdonságokat. A színező eljárás egyedülálló vizuális tulajdonságokat kínál. A festék kristályok irányított elrendezése következtében, a szálon a fény megtörik, és majdnem teljesen eloszlik. Például, 1 méteres mélységben a NanoCLEAR 8 zsinór láthatósága több mint 80% alá, 3 métertől majdnem 95% alá esik. Azonban víz felett kiválóan látható.
Az optikai jellemzőit összesítve horgászok számára jól látható, a halak számára láthatatlan. A Dragon NanoCLEAR 8 is a japán Toray vállalat által gyártott legújabb, már második generáiós kiemelkedő szuper vékony HPPE mikroszálakból feépülő fonott zsinór.
NanoCLEAR 8 kör keresztmetszetű, kiváló statikus és dinamikus erőt képvisel.
Nyúlásmentes, ezért teljesen szabad csalivezetést tesz lehetővé. Alacsony memória és vízfelszívási képesség hiánya jellemzi.
Mindezek a tulajdonságok ideálissá teszik az érzékeny horgászmódszerek használatához, mint pl. a drop shot, swimbait horgászat (rejtett horgos módszerek) vagy más érzékeny pergetéshez.
A vastagabb átmérőjű NanoCLEAR 8-t a nagy, a keményebb, a rángató stílusú édesvízi vagy tengeri tőkehal horgászathoz ajánlott. A fonott zsinór 135m-es tekercsben, légmentesen záródó védőcsomagolásban kerül forgalomba.

Készleten

Kategóriák: , Címke:

Leírás

DRAGON Nanoclear 0.18mm 20.1kg – 135m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DRAGON Nanoclear 0.18mm 20.1kg – 135m” értékelése elsőként